Yritys

Suomen kaasutekniikka Oy on vuonna 2014 perustettu yritys. Marraskuussa 2023 Elvera Oy osti yrityksen koko osakekannan, mikä liitti Suomen kaasutekniikan osaksi Elvera-konsernia.

Yrityksen kotipaikka on Puumalassa ja toimipiste Joensuussa. Yrityksen omistajilla on vankka kokemus kaasulaitteistojen asennuksesta, olemme Tukesin hyväksymä maakaasu,- nestekaasu ja biokaasuasennusliike. Räätälöimme asiakkaillemme turvalliset kaasulaitteistojen kunnonvalvontaohjelmat ja huoltosuunnitelmat. Huoltomme toimii 24/7. Tuotteitamme ovat myös teollisuuden prosessiputkistot, kone- ja laiteasennukset.

Toimialaamme kuuluvat LNG-, LPG- ja biokaasuputkistot, LNG-, LPG- ja biokaasulaitteiden asennus ja huolto 24/7, LNG-, LPG- ja biokaasusäiliöiden asennus,  LNG-, LPG- ja biokaasusäiliöiden/laitteiden kunnonvalvonta, kone- ja laiteasennukset, prosessiputkistot, asennusvalvonta (QC,QA) putkistot, hitsaukset sekä laiteasennukset.

Nestekaasulaitteiden asennukset

Toimitamme maakaasu,- nestekaasu ja biokaasulaitteita teollisuuteen asennettuina, kokonaistoimituksina. Suunnitelut, asennukset, tarkastukset, käyttöönotot.

Tarkastukset

Suoritamme säiliöiden määräaikaistarkastukset yhteistyössä tarkastuslaitoksien kanssa (Kiwa / DEKRA Oy), jolloin saamme asiakkaille täydellisen palvelun ja raportoinnin.